Vanliga frågor

Varför har jag inte fått en orderbekräftelse?

Hej, när du lägger en order hos oss på Room101.se så skickas en orderbekräftelse ut till den mail som angivits i samband med köpet. Kontrollera så du angivit rätt mailadress, om mailen stämmer så kontrollera skräpposten. Vid problem så kontakta oss på info@room101.se så hjälper vi dig!

Hur lång är leveranstiden?

Vi behandlar och skickar din order inom 3-7 arbetsdagar, vi skickar din order med DHL vars leveranstider kan variera. *Gäller lagervaror

Vid order av beställningsvara eller specialbeställd produkt anges leveranstid i produktbeskrivningen. Denna kan variera från produkt till produkt, vi hänvisar därför dig til att läsa produktbeskrivningen gällande vad som gäller för just den vara du vill beställa.

Hur spårar jag mitt paket?

När DHL tagit emot och registrerat paketet så skickas en spårningslänk ut till den mailadress du angivit i samband med köpet.

Kan jag ångra en order?

Tyvärr så går det ej att makulera en order, vi hänvisar dig till att hämta ut ditt paket och sedan utnyttja din ångerrätt.

Vid ej uthämtat paket så tillkommer en avgift på 395 sek. ‘

Hur gör jag en retur?

Hej, när du vill nyttja din ångerrätt så följer du följande steg: Steg 1: Maila till info@room101.se och informera om returen.

Steg 2: Packa in varan ordentligt, använd den ursprungliga produktförpackningen samt ett skyddande transportemballage, likvärdigt det som varan levererades i till dig.

Steg 3: Skicka iväg returen som en företagsleverans till room 101, Propellervägen 2, 224 78, Lund. Du är ansvarig för att returen återkommer i det skick du mottog den i.

Steg 4: Efter godkänd retur och om du valt faktura som betalningsalternativ kommer du få en korrigerad faktura via e-post. Har du redan betalat din faktura kommer Klarna att kontakta dig för en återbetalning inom några dagar *Ej återbetalning av fraktkostnad. Om du har valt att betala med kort återbetalas pengarna till samma

konto som debiterats vid köpet. Eventuell fraktkostnad vid beställningstillfället återbetalas inte.

Hur lång tid tar det att få pengarna tillbaka efter en retur?

Vi har en hanteringstid på 30 dagar gällande returer, det kan därför dröja upp till 35 dagar innan du får en utbetalning beroende på vilken bank du har.

Vilken dag har ni LIVE-shopping?

Vi har LIVESHOPPING på instagram varje torsdag klockan 19.30!