Köpvillkor

KÖP

Avtal om köp ingås när du väljer att skicka beställning i kassan. Orderbekräftelse genereras sedan automatiskt av vår databas utan manuell översyn. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid, lagersaldo etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Om du inte är nöjd med vår korrigering får du självklart välja att avboka din order utan kostnad. Däremot är en lagd order ej möjlig att makulera, utan du som kund får nyttja din ångerrätt efter uthämtad order. ROOM101 ONLINE AB ingår endast avtal med myndig person, alternativt omyndig person med målsmans tillstånd.


Rabattkod: En och samma rabattkod får endast nyttjas en gång per kund.

Pris & Betalning

I priserna ingår 25% moms om inget annat anges. Undantag för kategori Livsmedel (12%), Böcker (6%).

Klarna

Tillsammans med Klarna Bank AB erbjuder vi betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna. (30 dagar)

Kortbetalning

Vi accepterar betalning med VISA och Mastercard. Om du väljer kortbetalning länkas du över till betalningssidan efter det att du har bekräftat din order i kassans tredje steg. Ange kortnummer, kortets giltighetstid och kortets CVC-kod. CVC-koden är de tre sista siffrorna i namnteckningsfältet på kortets baksida.
 Vi använder oss av 3D Secure som är en säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet.
 Överföringen sker med säker SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter. Observera att beställningens totalbelopp kommer att dras direkt på ditt kort i samband med att du godkänner transaktionen även om din beställning inte kan levereras omgående.

Vi erbjuder fakturering i samarbete med Klarna online. Fakturan skickas via den mailadress du uppgett. Du har upp till 14 dagar på dig att betala fakturan från det att varan skickats.
 Förenklad kreditprövning utan kännedoms kopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress, vid köp över 2.000 kr görs sedvanlig kreditprövning.
 Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta enligt nu gällande referensränta med tillägg av 24,00%.

Direktbetalning

Direktbetalning innebär att du har möjlighet att förskottsbetala din order om du är ansluten till Internetbanken hos Swedbank, SEB, Nordea eller Handelsbanken.
 När du väljer betalsätt Direktbetalning slussas du vidare till din Internetbank där du får logga in på vanligt sätt. Pengarna dras sedan direkt från ditt konto i samband med att du godkänner transaktionen.

Presentkort

Presentkortet är giltigt som betalmedel på ROOM101 butiken i Lund, Sverige samt på ROOM101.se. Öppet köp/ångerrätt gäller inte på presentkort. Presentkortet går inte att byta mot kontanter. Köper du en vara med presentkort och sedan gör en retur på varan får du ett tillgodokvitto tillbaka. Du kan inte få kontanter tillbaka när varan ursprungligen är köpt med ett presentkort. Tillgodokvittot är giltigt i ett år från utfärdandedatumet.

Ditt presentkort är giltigt ett år från det datum det utfärdades. Utfärdandedatum ska framgå på presentkortets förpackning. Du kan ladda ditt kort med valfritt belopp.